Redaktørernes nytårsquiz 2012


nytårsquiz
Nytårsquizzen har eksisteret siden 2006 – det er i hvert fald første år, den er dokumenteret på et fedtet foto med høj alkoholprocent. Her ses undertegnede med såkaldt sjov hat under udførelsen af quizmaster-hvervet sidste år….

Står du lige og mangler underholdning til nytårsaften, hva’?

Så er her en mulig løsning: En nytårsquiz. Sammen med min danskredaktør-kone, Marie Danø, har jeg udtænkt spørgsmålene og de indlagte selskabslege, der drejer sig om indland, udland, politik, sport og kultur.

Hvis du vil nærlæse, hvad det går ud på, må du hellere bare downloade filen nedenfor. Alt, du skal bidrage med, er i hvert fald en bunke papir, en printer, lidt klisterbånd, nogle tuscher, et stopur, noget at larme med… og nogle muntre nytårsgæster, selvfølgelig.

Hvis du mangler det sidste, altså gæsterne, så prøv Festen og Gæsten på P3 – i år også på dr.dk…

 

[hero]

Download

Du kan downloade Redaktørernes Nytårsquiz 2012, komplet med spørgsmål, regler og huskeliste her.

[/hero]

Disclaimer:Quizzen er lavet i privat regi, både hvad gælder mig og Marie. Den hedder kun Redaktørernes nytårsquiz, fordi vi begge arbejder som redaktører – ikke fordi vi har lavet quizzen som en del af vores arbejde.

Deltagere i den nytårsaften, vi selv deltager i (I ved, hvem I er…) eller nogen der ved, at andre pønser på at bruge nærværende quiz, må selvfølgelig ikke læse med. Gå så væk, stryg en skjorte…

Godt nytår,

Frederik