Nytårsquiz 2019- nu med elløbehjul og ekspert-Trump


Et år og et årti går på hæld – og det er tid til endnu en nytårsquiz, der som bekendt afgør om man får adgang til det næste år eller må forlade livet … i hvert fald på sigt.

Som altid er den her quiz lavet til mit eget nytårsselskab, hvor den i over 10 år har været en stolt tradition. Men det er også blevet en tradition at offentliggøre den, så andre også kan bruge quizzen – enten som den er, eller i en modereret udgave.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://drive.google.com/file/d/1aoLmLTHBWPYQGnZQ2SzWq93zyF46jSWg/view?usp=sharing” text=”Download quizzen her (pdf)” color_override=””]

I årets quiz er der både spørgsmål om elløbehjul, Ghita Nørby og børnenes MGP – fire kategorier for voksne og to målrettet børn. Der er også indbygget gæt og grimasser, tegn og gæt – samt en særlig Trump-quiz og en kombinationsleg med regeringens ministerliste.

Du må som sagt gerne modificere både spørgsmål og regler, lige som du har lyst. Men: Hvis I bruger nytårsquizzen eller en del af den – så smid gerne et billede på Instagram med #2019quiz

Godt nytår!