Nytårsquiz 2018 – med serier og gamle døde mænd


Foto: Amat Martínez Vilà / Unsplash

I min nytårsquiz 2018 er året rørt sammen til økologisk surdej af 30 spørgsmål.

Her er bådeen varm sommer, tilnærmelser mellem USA og Nordkorea, musketered i overenskomstforhandlingerne, en mængde dødsfald blandt store kulturpersonligheder, runde royale år, op- og nedture på grønsværen og masser af serier på streamingtjenesterne.

Ud over almindelige spørgsmål består quizzen af gæt og grimasser, tegn og gæt samt to udvidede spørgsmål. Jeg håber, at du og dine nytårsgæster kan få glæde af det hele – og svare rigtigt på det meste.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://drive.google.com/file/d/1fdAaxsdVpcr6jJbQcj4hKROHMFmRyC9u/view?usp=sharing” text=”Download quizzen her (pdf)” color_override=””]

Quizzen er udelukkende lavet for min egen og min nytårsfests skyld – men andre skal da også mærke, at det er 2019.

Du må gerne modificere både spørgsmål og regler, lige som du har lyst. Men: Hvis I bruger nytårsquizzen eller en del af den – så smid gerne et billede på Instagram med #2018quiz.

Varedeklaration: Der er seks kategorier i quizzen. Indland, udland, gamle døde mænd, kultur og sport samt to børnekategorier målrettet dem på under 12 år … den første børnekategori indeholder spørgsmål, der også dur til voksne. Børn 2 er lidt mere …børnet.

God quiz – og godt 2019!

Frederik Bjerre Andersen og familie