Nytårsquiz 2017 – nu med #MeToo


Foto: Epic Fireworks/ Flickr

2017 var fyldt med Trump-pessimisme, terrorangreb, Macron-optimisme, #MeToo-kampagne, fodboldjubel, finanslovsdrama og meget andet.

I årets nytårsquiz er det meste af det kogt ned til en en mørk fond af 25 spørgsmål og små konkurrencer, som du og dine nytårsgæster kan fornøje jer med (bare husk at spørge om lov først, så ingen føler sig krænket …).

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://drive.google.com/file/d/1YLzo2T9kNurfhEKbaKTJ4me8Gh1TKXie/view?usp=sharing” text=”Download quizzen her (pdf)” color_override=””]

Quizzen er udelukkende lavet for min egen og familiefredens skyld – men traditionen tro deler jeg den her, så andre også kan få glæde af den.

Du må gerne modificere både spørgsmål og regler, lige som du har lyst. Men: Hvis I bruger nytårsquizzen eller en del af den – så smid gerne et billede på Instagram med #2017quiz.

Lidt forbrugerinformation: Der er fem kategorier i quizzen. Indland, udland, kultur, sport og en børnekategori målrettet dem på under 12 år …

God quiz – og endnu bedre nytår!

Frederik Bjerre Andersen