Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Vinder af Ofelia Beach Poetry Slam - bjerreandersen

Vinder af Ofelia Beach Poetry Slam

By 31. juli 2011 februar 14th, 2014 Litterær blog

Det er flere år siden, jeg har deltaget i en betydende poetry slam-konkurrence. Og endnu flere år siden, jeg har vundet en sådan (trods mit store engagement på slam-scenen, tror jeg faktisk ikke, jeg nogensinde er blevet andet end Århus-mester 2006…).

Men 30. juli blev jeg alligevel samlet vinder af Ofelia Beach Poetry Slam Cup, der er blevet afholdt over fire lørdage i juli måned. Som navnet antyder på Ofelia Beach ved Skuespilhuset i København.

I finale-arrangementet var jeg oppe mod med-københavneren Daniel Naderi, fynboerne Lasse Nystrøm og Kim Linnet og jyderne Tobias Dalager og Mads Bjergen Pedersen (den geografiske fordeling er forøvrigt tilfældig – det var de to bedste fra hver af tre kvalifikationer, der mødtes…).

Og – ærlig talt overraskende for mig selv – vandt jeg. Præmien er et islandsk pengetræ med 2.000 kroner og en miniturné i de nordtyske byer Kiel, Flensburg og Lübeck. Hvornår præcis, jeg optræder syd for grænsen, ligger endnu hen i det uvisse…

De tre tekster, jeg brugte i finalen, var i øvrigt (klik og hør og/eller læs):
1. Den Evige Jyde
2. Det vigtigste er…
3. Legomand 

Join the discussion 2 Comments

  • Astrid siger:

    Det er stort! Kæmpe tillykke med det. Du er også god! Håber bare ikke, at du tager jydehaderen med på nordtysk turné:-)

  • Husk nu at pengetræet er en vandrepokal. Hvis du bruger pengene, regner jeg med at du sørger for at vande træet ordentligt, således at der er groet nye penge ud til næste års konkurrence. NB: Det handler ikke om at vinde, men om at tæve de andre. ;-lop)

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen