Video fra Øverste Kirurgiske


Torsdag den 4. juni optrådte jeg til Øverste Kirurgiskes månedlige oplæsning i B7, Stefansgade på Nørrebro. I 15 minutter læste jeg op af min bog, ‘Hovedpersonen’, og foruden brug af diktafon og rekvisit-cigaret debuterede jeg samtidig som ballon-kunstner – en diciplin, forfatteren Per Højholt brillerede i på en af sine oplæsningsturneer.

Der blev lavet en video af oplæsningen – desværre var kameraet fokuseret forkert, så billedet er noget udtydeligt. Tilgengæld er oplæsningen helt i fokus og ganske tydelig!

De andre oplæsere denne lune start-sommeraften var: Kristina Stoltz, Eske K. Mathiesen, Frank Langmack, Irmelin Henriette Prehn, Thomas Ahrensbøll Hansen og Thomas Krogsbøl.


2 svar til “Video fra Øverste Kirurgiske”

  1. du er en sjov mand…kan godt lide den diskrete barnegråd under ballon sekvensen. Glæder mig til søndag 🙂

    • Tak. Banregråden er dog ikke en del af mit setup, men tilhører Kristina Stoltz' datter/søn, der var med på de bagerste tilhørerrækker. Jeg glæder mig også til søndag! 🙂

Skriv en kommentar