Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Video fra Øverste Kirurgiske - bjerreandersen

Video fra Øverste Kirurgiske

Torsdag den 4. juni optrådte jeg til Øverste Kirurgiskes månedlige oplæsning i B7, Stefansgade på Nørrebro. I 15 minutter læste jeg op af min bog, ‘Hovedpersonen’, og foruden brug af diktafon og rekvisit-cigaret debuterede jeg samtidig som ballon-kunstner – en diciplin, forfatteren Per Højholt brillerede i på en af sine oplæsningsturneer.

Der blev lavet en video af oplæsningen – desværre var kameraet fokuseret forkert, så billedet er noget udtydeligt. Tilgengæld er oplæsningen helt i fokus og ganske tydelig!

De andre oplæsere denne lune start-sommeraften var: Kristina Stoltz, Eske K. Mathiesen, Frank Langmack, Irmelin Henriette Prehn, Thomas Ahrensbøll Hansen og Thomas Krogsbøl.

Join the discussion 2 Comments

  • gustav siger:

    du er en sjov mand…kan godt lide den diskrete barnegråd under ballon sekvensen. Glæder mig til søndag 🙂

    • Tak. Banregråden er dog ikke en del af mit setup, men tilhører Kristina Stoltz' datter/søn, der var med på de bagerste tilhørerrækker. Jeg glæder mig også til søndag! 🙂

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen