Video-anmeldelse af Aarhus – København


Min sms-novelle Aarhus – København (som du kan læse mere om her) har fundet vej til Aarhus Kommunes Biblioteker og video-magasinet Ordlyd, der har lavet en omtale og anmeldelse af værket.

Steffen Moestrups anmeldelse begynder 25.11 inde i programmet. Men allerede fem minutter inde i programmet er der i øvrigt interview med Kom Baasch fra SMS Press.

I anmeldelsen siger Moestrup blandt andet:

Som modtager af sms’erne føler man nærmest at man selv er karakter i fortællingen. Det er intimt på en meget dragende måde.

(…)

Aarhus København sætter gang i tanker og reflektioner, men som fortælling falder den en anelse til jorden.

logo aarhus kbh-sDet kan man jo så være mere eller mindre enig eller uenig i, det med den bundfaldne fortælling. Som jeg ser det, er der i Aarhus – København nok ikke en “novelle” i klassisk forstand, men netop læserens indlevelse i sms’erne skulle gerne give hovedlinjerne i et rum, hvor man så selv kan fylde på med fantasi og erfaringsstof for at fuldbyrde fortællingen.

Det tror jeg, på grund af mediets muligheder og begrænsninger, er et udbredt træk i sms-genren. Men om det decideret er en kvalitet, afhænger så, indrømmet, nok også af læserens tilgang.

Læs mere om alle mine fire sms-noveller her.


Skriv en kommentar