VesterbroVejr: Nu skriver jeg Vesterbro op på metrohegnet


Nogle af de bidrag til VesterbroVejr, der allerede er kommet på de sociale medier.
Nogle af de bidrag til VesterbroVejr, der allerede er kommet på de sociale medier.

Ovre på vesterbrovejr.dk er jeg i gang med at starte et nyt projekt op i samarbejde med illustratoren Rune Drewsen: Gennem et år skal Vesterbros vejr og årstider beskrives som tekster og illustrationer på metrohegnet på Enghave Plads.

Råmaterialet til teksterne skal vesterbro-borgerne og brugerne selv bidrage til. Med hashtagget #VesterbroVejr beder vi dem om at beskrive, hvordan de bruger bydelen i årets løb, foreløbig om sommeren.

De (forhåbentlig) mange bidrag skriver jeg sammen til en tekst om Vesterbro om sommeren, den første af i alt fire tekster, der kommer til at præge metrohegnet frem til sensommeren 2015.

Du kan selv bidrage med #VesterbroVejr på Facebook, Twitter og Onstagram – eller bare skrive en kommentar direkte på vesterbrovejr.dk! Og så er der selvfølgelig også mulighed for analoge bidrag – se mere om det her! (LINK)

VesterbroVejr er mit fjerde interaktive værk, der inddrager gadebilledet i proces og/eller resultat. Tidligere har jeg arbejdet med nogle af de samme metoder i Har du set min sky?, hvor jeg hængte efterlysninger op i Københavns gader, og i Ord i VejenOrd i Vejen II, hvor jeg skrev de forbipasserendes samtaler og udbrud om til skiltetekster i Jægersborggade.


Skriv en kommentar