Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tekst på slips og murværk i Ørestad - bjerreandersen

Tekst på slips og murværk i Ørestad

By 17. oktober 2011 juni 5th, 2013 Litterær blog, Ordstad

Selvom jeg selv var udenlands, var jeg repræsenteret til Kulturnatten 2011 – gennem en tekststump, projiceret på Københavns Universitets mur ved Emil Holms kanal i Ørestad.

Teksten stammer fra min fortælling ‘Emil Holms Kanal’, som jeg skrev til projektet Ordstad, der netop løb af stablen i Ørestad i september.

Nu er teksten – i forlænget version – med i opløbet til ‘Slipsebogen’ – en bog med tekster om Ørestad, som Byens Forlag udgiver senere på året (og som ligger i forlængelse af forlagets tidligere byrums-bøger om Enghave Plads og kiosken Kihoskh, som jeg selv skrev teksten ‘SDR BLV’ til).

Og til Kulturnatten blev flere af de kandiderende tekster projiceret op på muren i Ørestad – deriblandt tekster af René Fredensborg, Hvasseline og altså mig selv (tror jeg – jeg var ikke tilstede, men var blevet bedt om værsgo at levere min tekst til formålet).

Læs hele omtalen af Kulturnats-arrangementet hos Ørestad Avis (skønt det jo er overstået).

Der er iøvrigt først deadline for bidrag til Slipsebogen den 31. oktober. Se her, hvordan du selv kan bidrage.

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen