Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
'Slipsebogen' ligger nystrøget lige straks - bjerreandersen

‘Slipsebogen’ ligger nystrøget lige straks

By 17. januar 2012 juni 5th, 2013 Litterær blog, Ordstad

Omtrent samtidig med, at jeg selv gennemførte projektet Ordstad i Ørestad, gik Byens Forlag igang med at rekruttere tekster til ‘Slipsebogen’ – en bog med tekster og billeder om og af det langstrakte Ørestad-kvarter.

Tirsdag den 24. januar udkommer Slipsebogen så – og på en af siderne står min egen tekst fra Ordstad, ‘Emil Holms Kanal’ at læse. Dog ikke i samme version som har stået offentligt til skue ved selve kanalen i et par måneder (og som stadig kan downloades og læses her), nej, i ‘Slipsebogen’ er den lutter fiktive fortælling om Statsradiofoniens vandkanal forlænget med et par nye afsnit, der blandt andet omfatter en brummende sten (javist)…

Slipsebogen har ellers mest mere eller mindre fakta-baseret indhold, blandt andet leveret af min DR-kollega, vejrværten Søren Jacobsen, af journalist mv. René Fredensborg, af en række Ørestadsbeboere mv. Læs omtale af bogen fra Amager Bladet her.

Slipsebogen kan rekvireres i butikker i Ørestad, i danske boghandlere og via Byens Forlag. Og på datoen den 24. januar i øvrigt til reception kl. 16-19 i den nyåbnede Byens Bogcafé i Ørestad.

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen