Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ord i Vejen II på vej - bjerreandersen

Ord i Vejen II på vej

Da Ord i Vejen blev sat op i Jægersborggade en pissekold februardag, var det egentlig kun meningen, de 14 skilte skulle hænge der indtil maj måned.

Men maj blev til juni, og juni til november, og først i går pillede jeg de tilbageværende otte skilte (resten er blevet ‘spist’ af butikker, der er åbnet i gaden i mellemtiden) ned og foldede det store laminerede skilt ned.

Men det er ikke slut endnu. I aften fortæller jeg om projektet på café Retro Nørrebro og beder publikum dér om at danne nye sætninger af alle de ord, der indgik de oprindelige 28 skiltesider.

I morgen optager jeg (via en hjælpende hånd fra gadens ‘galleri’, Gaden Finder Vej) publikums reaktioner på Københavns Bymuseum, hvor et værk med billeder af beboere fra Jægersborggade indgår i udstillingen ‘At blive Københavner’; herfra kommer museumgængernes udsagn tilbage på stenbroen og på nye skiltesider.

Endelig er jeg ved at omforme en 8-9-10 af de oprindelige udsagn fra Ord i Vejen, der påny skal op på skilte og plakater i Jægersborggade.

Resultatet? Ord i Vejen II, såmænd, venligt støttet af Nørrebros Lokaludvalg og de glade mennesker i Jægersborggade. Release: uofficielt næste uge, officielt lidt senere…

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen