Skip to main content

‘Ord I Vejen II’-omtale i KBH

By 10. december 2010juni 3rd, 2013Litterær blog, Ord i Vejen II

Magasinet KBH har et par dage haft en fin omtale af ‘Ord i Vejen II’deres hjemmeside.

Skribenten Josefine Ørskov kalder skiltene for ‘meget mærkelige’, hvilket jeg bestemt tager som et kvalitetsstempel. Desværre får hun på de ret få linjer skrevet et par forkerte ting (men, indrømmet, konceptet er også lidt indviklet…):

A. “Enkelte sætninger er blevet til blandt gæsterne på Jægersborggades non-profit-café Retro, der det sidste stykke tid har haft mulighed for at lave nye sætninger af 28 udvalgte ord fra første omgang ‘Ord i Vejen’.” Nej, det er ikke ‘det sidste stykke tid’, men til et enkelt arrangement, at gæsterne deltog i ord-legen. Og nej, det var ikke 28 ord, men samtlige ord fra de oprindelige skilte, der indgang i spillet dén aften…

B. “Mens alle skilte er udstyret med en tidskode, så man kan se hvornår, ordene er faldet, er det desværre ikke muligt at se hvem, der står bag sætningerne.” Nej, skiltene har ikke nogen tidskode – det var de gamle skilte, der havde det; de nye skilte har tilgengæld en såkaldt QR-stregkode, som man med mobilen kan scanne og blive ledt hertil: bjerreandersen.dk/ordivejen2.

I øvrigt finder jeg det morsomt, at artiklen også citerer de gamle skilte – ikke de nye…. Men hey, en omtale er en omtale er en omtale.

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen