Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Bidrag til Kihoskh-basker - bjerreandersen

Bidrag til Kihoskh-basker

By 17. december 2010 juni 3rd, 2013 Litterær blog

På mandag, den 20. december, udkommer bogen BÅV. Blandt andet med en tekst og en collage fra min hånd.

Som titlen afslører, hører BÅV hjemme i Københavns brokvarterer, nærmere bestemt Vesterbro, hvor kiosken Kihoskh ligger på Sønder Boulevard. BÅV handler om Kihoskh og lokalområdet, og bogen forhandles kun i kiosken. Den udkommer på Byens Forlag og er på 100 sider. Der har allerede været omtaler på IByen og på AOK.

Mit bidrag er teksten SDR BLV (Sønder Boulevard), hvor hver anden sætning og al direkte tale er hentet fra virkeligheden. En fredag mellem kl. 22-23 stod jeg ganske enkelt ved Khioskh og noterede ned, hvad folk sagde i og omkring butikken. Sætningerne klippede jeg sammen med mine, selvskrevne sætninger, og resultatet er en lille novelle om to provinsfyre, der forsøger at klare skærene på det skarpe Vesterbro. Og ja: metoden minder lidt om den, jeg har brugt til ord-værkerne ‘Ord i Vejen‘ og ‘Ord i Vejen II‘ på Nørrebro.

Collagen? Den må du hellere købe BÅV for at se…

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen