Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvedekorn-debut - bjerreandersen

Hvedekorn-debut

By 1. marts 2010 juni 4th, 2013 Litterær blog

Forleden modtog jeg for sidste gang nogensinde en lækker, brun papkuvert fra Borgens Forlag, indeholdende det nyeste nr. af poesi-magasinet Hvedekorn,  danske lyriske forfatteres ubestridte døbefont siden 1920 (hvor navnet godt nok var det noget mere giftige Klinte).

Til gengæld var der ikke et, men to eksemplarer af magasinet, n4. 4 2009, presset ind i kuverten. Thi det sidste nummer af Hvedekorn på Borgen er samtidig min debut i tidsskriftet.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har taget flere afslag, berettigede eller ej, før jeg nu har fået adgang til det glitrede papir. Men fallitterne står jo ingen steder at læse – det gør til gengæld teksten Rovhøne, der medsamt instruktion er at finde på side 20-21 i det nye nr.

Instruktion? Ja, Rovhøne udgør nemlig den første tekst i den selvopfundne systempoetiske subgenre matrixtekster: tekster, hvor hvert ord svarer til en streg i en bestemt retning på et kvadreret ark. Køb Hvedekorn, læs teksten og tegn den af!

Hvedekorn udkommet selvfølgelig fortsat – fra nr. 1 2010 på Rosinante & Co.

Join the discussion 3 Comments

  • Kirsten siger:

    Til lykke med det! Husker godt fornemmelsen fra den første gang. 😀

  • Pingback: "Første gang i Hvedekorn" | www.thomasladegaard.dk
  • Pingback: stenforekomster og hvedekorn « sten saks papir

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen