Google Maps: Jeg ved, hvad vi lave skal til sommer …

By 4. april 2013 juni 5th, 2013 Digital blogI min ydmyge husstand har vi forlængst besluttet os for ikke at drage lang tid til udlandet i sommerferien – i stedet vil vi se så meget som muligt med udgangspunkt i hjemmet i København K, familie-ejede/lejede sommerhuse og – måske – et par dages udnyttelse af den svenske allemandsret i Skåne.

Derfor er jeg allerede nu begyndt at lave et kort i Google Maps over de ting, vi gerne vil opleve til sommer. Et kort – og ikke bare en liste – fordi det giver et hurtigt overblik over, hvor attraktionerne ligger henne. Så er de meget nemmere at koordinere på et par heldagsture.

Desuden er aktiviteter, der egner sig til regnvejrsdage, markeret med blå, så de er lettere at finde. Min ældste dreng (4 1/2) mente naturligvis, at solskinsaktiviteterne skulle være gule. Lidt sværere at se på kortet, muligvis, men helt, helt logisk…

Hvis du har tip til gode sommerferieaktiviteter i københavnsområdet, Nordsjælland og Skåne er du selvfølgelig meget velkommen til at smide en kommentar herunder.

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen