Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Gæst til mit eget projekt - bjerreandersen

Gæst til mit eget projekt

By 7. september 2011 juni 5th, 2013 Litterær blog

Jeg er blevet inviteret til at bidrage med en tekst til projektet ‘Literaturen’ (sådan lyder arbejdstitlen i hvert fald), der efter planen (- og alt kan jo ændres, så længe man kun har arbejdstitel!) løber af stablen til november.

Bagmændene er umiddelbart set Rumkammerat og Hvasseline, men det (synes jeg) skægge er, at konceptet faktisk oprindeligter mit. 

‘Literaturen’ blev således skitseret i mit oplæg til Pecha Kucha i TAP1 i september 2010 (under navnet ‘Poesitur’, se nedenfor), og i det tidlige forår talte jeg med Rumkammerat om idéen. Jeg blev bare nødt til at springe fra som tovholder. Og nu har Hvasseline så glædeligvis overtaget tjansen.

Og hvad er ‘Literaturen’ så, på tegnebrættet? Kort sagt en gåtur mellem litterære tekster, som jeg også har udfoldet det lidt i det nys afholdte ‘Ordstad’. Se fra 5:45 i videoen her for en kort forklaring på 20 sekunder:

http://vimeo.com/15672129

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen