Skip to main content

Dagbog fra Ørslev Kloster 161210 og 171210

By 17. december 2010juni 4th, 2013Litterær blog
[pe2-gallery class=”alignleft” ] IMAG0203.jpgIMAG0205.jpgIMAG0207.jpgIMAG0209.jpgIMAG0210.jpgIMAG0213.jpgIMAG0214.jpg[/pe2-gallery]

Mærkværdigt – jeg sidder og skriver (hermed afsløret) om en soldat, der flygter ud i skoven for at få fred for samfundet. Da jeg i går gik gennem klosterets skov til købmanden i Hald, lå der pludselig en grøn militærsweater på en træstub, helt frossen (se billede). Trøjens våbenskjold er iøvrigt en gul kanon med krone, flankeret med hhv. rød og blå stribe. Jeg har forgæves forsøgt at google regimentet frem, men uden held – det ligner dog noget fra artelleriet.  (Til de urolige: umiddelbart er der ingen efterlyste personer i det jyske pt…).

Nuvel, men skrivningen går ellers stadig godt fremad. Nu, fredag aften, har jeg rundet tekst 30 ud af de ca. 50 tekster, bogen formentlig bliver på. Der er meget, der skal rettes til både bagude og fremad, men jeg har lyst til at få skidtet gjort færdigt hurtigst muligt – og det er godt.

Tidligere i dag mistede jeg forøvrigt hele baduljen, da min computer lavede juleløjer. Men tak til Dropbox – hurtigt fik jeg genoprettet en tidligere version af dokumentet fra inden det pludselig fyldte 0,00 kb (!).

I morgen tager jeg hjem – forhåbentlig har jeg rundet de 35 eller flere tekster inden, så resten af ‘Soldat’ kan færdigskrives med bare et minimum af vilje og gåpåmod i København

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen