Skip to main content

Color circle triangle line: Min Sketchbook udstilles i hele USA

DSC_0777

Forsiden af “color circle triangle line”, taget da den stadig befandt sig i København.

Det lyder måske nok vildere end det egentlig er – men fordi jeg deltager i The Sketchbook Project, bliver min collagebog “Color circle triangle line” udstillet hele ti steder i USA og Canada i løbet af 2015.

Den har allerede været i New York, Atlanta, Miami og Austin – og er lige om lidt at finde på en udstilling i Los Angeles.

Læs bogen - gratis

The Sketchbook Projekt lader kunstnere (og egentlig: hvem som helst) udfylde en skitsebog med lige hvad de vil – og bogen indgår herefter i projektets store (skitse) bogsamling i Brooklyn, New York.

Det var også lige præcis der, jeg købte min egen Sketchbook sidste år i maj. Og der, jeg straks begyndte at tænke over, hvad jeg dog skulle fylde den ud med, inden jeg sendte den retur over Atlanten inden min deadline i marts.

Svaret blev farvet pap i rød, gul, blå og grøn. Og cirkler, trekanter og streger (eller: striber). s¨Samtlige kombinationer af farvede baggrund og hver af de tre former, samt fire sider med baggrunde alene, giver de 32 sider, bogen består af. Og hertil kommer nogle små simple, men forviklede tekster på engelsk: om offentlig transport, mars, skove, barndomsminder, drømme, mountainbiking … og frygten for, at du er blevet spist af en haj …

Jeg er også i al hast på vej med en dansk oversættelse. Indtil da kan du læse værket her. Eller find min bog blandt alle de andre skitsebøger, når den udstilles her:

26.- 28. juni: Los Angeles, CA @ LACMA
7. august: Oakland, CA @ First Friday Art Murmur
8.-9. august: San Francisco, CA @ The Yard at Mission Rock
13.-15. august: Seattle, WA @ Olympic Sculpture Park
22.- 23. august: Chicago, IL @ Chicago Loop Alliance
28. – 30. august: Toronto, ON @ The Distillery Historic District

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen