Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Café Retro kastede med ord i vejen - bjerreandersen

Café Retro kastede med ord i vejen

By 19. november 2010 juli 4th, 2013 Litterær blog, Ord i Vejen II

Torsdag aften var jeg ‘gæsteforelæser’ til café Retro Nørrebros ‘Retro University’. Mens de to andre oplæsholdere fortalte om henholdsvis DNA-forskning og et australsk projekt, der giver sproghjælp til sudanesiske flygtninge, handlede mit oplæg om noget midt imellem: gadens sproglige DNA, aka. mit projekt ‘Ord i Vejen’ og efterfølgeren ‘Ord i Vejen II’, der netop nu er på vej.

Efter oplæggene fik jeg publikum til at hjælpe med produktionen af ‘Ord i Vejen II’. På god køleskabsmagnet-manér havde jeg klippet alle ord, der indgik i ‘Ord i Vejen’-skiltene, ud, så de kunne sammensættes til nye sætninger på kryds og tværs. Der er flere rigtig gode sætninger i resultaterne fra Retro-gæsternes ord-kast, og flere af dem finder helt sikkert plads på de skilte, jeg forhåbentlig opsætter i Jægersborggade den næste uges tid.

Join the discussion One Comment

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen