Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Bogen om LitteraTuren ude nu - bjerreandersen

Bogen om LitteraTuren ude nu

By 8. december 2011 juni 5th, 2013 Litterær blog

For godt en uge siden fik Rumkammerat endelig bogen om litteratur/kunst-projektet LitteraTuren hjem fra trykken. 

Bogen indholder otte skønlitterære tekster om steder på Frederiksberg, billeder af otte street art-/ kunstinstallationer på de otte lokationer – og tekster om tankerne bag to af værkerne. 

Èn af teksterne i bogen er min egen “Aksel Møllers Have”, der også går under navnet “Vandtårnet”, fordi den var opsat ved netop et vandtårn (teksten kan læses og høres gratis, men ikke nær så flot opsat, her). For at få det hele til at give mening, må du hellere forstå, hvad LitteraTuren gik ud på – og det kan du læse om hér.

Blandt de øvrige bidragydere i bogen og projektet er Rasmus Nikolajsen, Louise Rosengreen og Julie Steen-Knudsen.

Ifølge Rumkammerat er den lille bog LitteraTuren en glimrende advents- eller mandelgave. Og det har de nok ret i. Bogen koster 50 kroner og kan om ikke andet erhverves her.

P.S.: Hvis du gennemførte LitteraTuren og kan huske det hemmelige løsningsord, har du faktisk ret til et gratis eksemplar af bogen, skulle jeg mene…

Join the discussion One Comment

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen