Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bjerreandersen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Billeder fra Vild med Ord - bjerreandersen

Billeder fra Vild med Ord

By 10. maj 2010 juli 4th, 2013 Hovedpersonen, Litterær blog

25. april læste jeg op til Vild med Ord-festivalen i Århus sammen med digteren Jeppe O., som jeg kender fra min tid i poetry slam-miljøet.

Jeppe har og havde en selvudgivelse på trapperne, og lige som mit værk, ‘Hovedpersonen’, er den slags svært at afsætte i dagens Danmark. Derfor valgte vi med lodtrækninger og auktioner at byde vores værker til fals fra Scene 2.

Der er desværre ikke mange billeder derfra – kun de to herover – men tilgengæld er vores optræden ret overraskende også blevet positivt omtalt på to blogs. Den ene er redaktørbloggen for Littaros, en hjemmeside for Litterære arrangementer i Århus og omegn, bestyret af Århus Kommunes Biblioteker. Her skriver Søren Pelsen Thyssen Andersen:

“Frederik Bjerre Andersen og Jeppe Ottow (…), i et forrygende show, skiftevis læste op af deres nye bøger og efterfølgende solgte dem til høstbydende.”

Den anden er Tv2 Blog-bloggeren Felix Paulsen, der i en lang og grundig gennemgang af sine indtryk på Vild med Ord også når en fornem beskrivelse af Jeppes og min optræden:

“Og der var også andre mindre indslag, som f.eks. et eksempel på anderledes promovering af sin bog ved Frederik Bjerre Andersen og Jeppe Otto. Frederik lavede en god gammeldags auktion over en udgave af sit eget værk, hvor han roste sig selv til skyerne på en måde så man ikke kunne andet at blive charmeret. Jeppe O havde gjort lotterisedlerne klar og efter en hurtig omdeling blev der så trukket en vinder. Begge dele var både enormt underholdende og for den sags skyld tankevækkende i forhold til forlagenes kraftige styring af udgivelser.”

Jeg synes det er både bevægende og overraskende at blive omtalt – og ikke mindst rost – sådan at ens publikum. Det giver en fantastisk fornemmelse af, at nogen ikke blot lytter – men at de også kan lide, hvad de hører. Mere af det…

[geo_mashup_map height=”200″ width=”300″ zoom=”13″ add_overview_control=”false” add_map_type_control=”false”]

Skriv en kommentar

© Frederik Bjerre Andersen